Meny

Innehåll Anmälan till kajakplatskön

Rodd

Nybörjarkurs Roddläger Prova på Medlemsrodd Ungdomsrodd Företagsrodd 65+ Rodd i stockholmsområdet Klassningssystem Trafikregler Långtursreglemente

Surfski

Surfski Grundkurs

Föreningen

Föreningen Policy och kunskapsbank Roddvattnet Klubbkajaken Arbetsdagar Klubbhuset Kontaktuppgifter Historik Bli medlem Avgifter Årsmöteshandlingar Vad hände 2021

Kom och träna med oss: Prova på Rodd!

Prova på kostar 400 kr/person, men blir man medlem tar vi inte betalt. Vi kan ta emot grupper upp till 25 personer. Vi kan också ta emot företag, se under företagsrodd.

Rodd är bra för:

Kontakta oss info@lidingoroddklubb.se för prova-på och kurser för nybörjare.

Rodd är en sport där du tränar hela kroppen: Benen gör det mesta av jobbet men även en stark core är a och o för att hålla dig stabil. Koordinationen får sig en utmaning  i början då det är lite klurigt, och när man har fått tekniken rätt så spenderar roddaren mycket tid i gymmet och med konditionsträning för att bli fysiskt stark och uthållig i båten. 

Rodd är en livsstil som passar både motionärer och de som verkligen satsar på tävling. Till ett roddpass kommer du som du är och går därifrån lite bättre. Samtidigt får du vara ute på vackra Kyrkviken när du tränar. Rodd är för alla.

På Lidingö roddklubb kan du nu prova rodd i antingen stabil lagbåt eller singel. Vi har träning flera gånger per vecka och ror ut på havet på långturer under sommaren. Vi har ett 30-tal båtar från singlar till åttor. Det finns båtar som passar för alla!