Till innehållet Logga in
Sidans topplogga

Kom och träna med oss: Prova på Rodd!

Som medlem i klubben får man givetvis ta med sina vänner på prova-på men man kan även boka in sig för en introduktion. 

Prova på kostar 400 kr/person och vill man bli medlem efteråt så tar vi inte betalt. Vi kan även ta emot grupper under olika former. Vi kan också ta emot företag, se under företagsrodd.

Kontakta oss info@lidingoroddklubb.se för prova-på och kurser för nybörjare.

Foto: Madeleine Sjöborg

Rodd är en sport där du tränar hela kroppen: Benen gör det mesta av jobbet men även en stark core är a och o för att hålla dig stabil. Koordinationen får sig en utmaning  i början då det är lite klurigt, och det gäller att ha tålamod med sig själv och andra! När man har fått tekniken rätt så spenderar roddaren mycket tid i gymmet och med konditionsträning för att bli fysiskt stark och uthållig i båten. 

De tre huvuddelarna i rodd:

Koordination (och balans!)

Styrka 

Uthållighet

Rodd är en livsstil som passar både motionärer och de som satsar på tävling. Till ett roddpass kommer du som du är och går därifrån lite bättre. Samtidigt får du vara ute på vackra Kyrkviken när du tränar. Rodd är för alla.

På Lidingö roddklubb kan du nu prova rodd i antingen stabil lagbåt eller singel. Vi har träning flera gånger per vecka och ror ut på havet på långturer under sommaren. Vi har ett 40-tal båtar, allt från singlar till åttor, smala båtar för lugna förhållanden och stabila kustbåtar som tål höga vågor. 

Rodd

NybörjarkursFortsättningskursRoddlägerMedlemsroddUngdomsroddFöretagsrodd65+Rodd i stockholmsområdetKlassningssystemTrafikreglerLångtursreglementeFilmer nybörjarkursen
Ett experimentellt bygge [-] Om personuppgifter
info@lidingoroddklubb.se